Saturday, February 26, 2011

Следенето във Facebook стана по-лесно с Breakup Notifier

На вниманието на всички, които са проверявали семейното положение и стената на някой приятел във Facebook, към когото все още таят чувства, или пък на новите си избраници: това дебнене става по-лесно благодарение на Breakup Notifier! Това ново приложение, което известява по и-мейл, когато съответната цел смени семейното си положение, даващо възможност да се втурнете в авантюра, докато Вашият избраник е все още уязвим.



По-интересното в случая обаче, е как е хрумнала идеята за това приложение. Дан Льовенхерц, създателя на приложението, си седял един ден, опитвайки се да намери приятел на сестрата на своята годеница. Но когато погледнал профила му във Facebook, открил, че въпросният господин е във връзка. Както някой би направил в подобно затруднение, Дан прекарал 4 часа в програмиране, създавайки услуга, която Ви уведомява всеки път, когато човекът, към когото имате интерес, смени своето семейно положение.



Приложението работи по следния начин - на всеки 10 минути изпраща ping до Facebook, за да провери съответния семеен статус. Това е наистина полезно, когато нямате достъп до избрания/избраната, също така е и дискретно, така че докато не споделите пред някого, че използвате Breakup Notifier, няма да има по-информиран от Вас.

Всичко, което трябва да направите е да се логнете в Breakup Notifier , използвайки Вашия Facebook акаунт, да изберете приятелите, които да следите и дебненето започва. Бързо и лесно.

Льовенхерц е също собственик на сайтовете areweenemiesyet.com , които пък уведомяват всеки път, щом някой Ви премахне от списъка си с приятели. Има информация, че Дан възнамерява да сложи символична цена от 99 цента за първите потребители, а след време цената да скочи до $4,99. Така че, като че ли сега е времето да се регистрирате, докато все още е безплатно.

No comments:

Post a Comment

Share This: